עייפות בזמן מחזור

דיון מתוך פורום  דימומים גינקולוגיים בלתי סדירים ורפואת נשים

17/06/2011 | 19:01 | מאת: ב.פ.

לאחרונה, במשך מס' חודשים עד שנה, אני סובלת מעייפות רבה בזמן המחזור שמקשה עלי לתפקד כרגיל, וכן קשיים בריכוז בעת המחזור. אני סובלת גם מכאבי ראש קלים בזמן המחזור, בדרך כלל איני לוקחת משככי כאבים. אני בת 31, בריאה בדר"כ, לוקחת גלולות למניעת הריון וכן לוקחת בקביעות פלוטין (40 מיליגרם). בבדיקות דם שעשיתי לאחרונה לא היו ממצאים חריגים (ברזל 12.7). מה עשויה להיות הסיבה והאם ישנן המלצות לשיפור המצב? תודה

שלום לך, כדאי להתייעץ עם הרופא שרשם לך את הפלוטין, ולתאר לו את התופעות, אם ניתן לעבור לתקופה לאמצעי מניעה אחר ניתן יהיה לבדוק השפעת הגלולות על התופעות שתארת. אשמח לסייע לך במרפאתי, רפואה שלמה, ד"ר שלומי כהן מומחה בגינקולוגיה, יילוד ופוריות ניתוחים אנדוסקופיים (זעיר פולשניים) מרכז רפואי רמת-אביב , איינשטיין 40, ת"א מרכז רפואי נ.א.ר.א, זבוטינסקי 155, ר"ג מתאמת קלינית :054-5485062

מנהל פורום דימומים גינקולוגיים בלתי סדירים ורפואת נשים