המחזור ממש מאחר למה?

דיון מתוך פורום  דימומים גינקולוגיים בלתי סדירים ורפואת נשים

24/02/2017 | 22:45 | מאת: דנה

שלום, בחודש שעבר אני וחבר שלי שכבנו כמה פעמים בצורה לא מוגנת ובכל הפעמים הוא גמר בחוץ. ובאחת הפעמים שתיתי כדור פוסטינור .והמחזור איחר לי כ4 ימים באותו חודש. לאחר מכן בחודש הזה שוב זה קרה כמה פעמים בצורה לא מוגנת אבל שתיתי 2 כדורי פוסטינור באותו שבוע והמחזור מאחר לי כבר כ9 ימים. לפני יומיים עשיתי בדיקת הריון והתשובה הייתה שלילית. אני ממש סובלת מבחילות ,סחרחורות,וממש כאבי בטן חזקים יש מצב שאני בהריון?או שזה בגלל הכדורים?

סביר להניח שאילו תופעות לוואי של הכדורים המתיני שבוע אם הוסת אינה מגיעה בצעי בדיקת הריון בהצלחה

מנהל פורום דימומים גינקולוגיים בלתי סדירים ורפואת נשים