דימומים כבר 13 יום שבא וחוזר

דיון מתוך פורום  דימומים גינקולוגיים בלתי סדירים ורפואת נשים

04/01/2011 | 05:44 | מאת: VEE

שלום, אני בת 45 והמחזור האחרון בא בזמן אך הוא כבר נמשך זה היום ה13 ופעם הדימום נחלש ופעם מוגבר. אני בתולה (כן, 45 ובתולה). קבעתי תור לשבוע הבא לגניקולוג. איזה בדיקות לא פולשניות (אם אפשר) צריך לעשות והאם זה מעיד על משהו מסוכן. במחזור הקודם שלי שהיה לאחר 18 יום, היה דימום רב מאוד. כמו כן, אני עובדת בעבודה פיזית קשה.

שלום לך בדיקת אולטרסונד בטנית לאחר מילוי שלפוחית השתן תאפשר התקדמות באבחנה. אשמח לסייע לך, בברכה, ד"ר שלומי כהן מומחה בגינקולוגיה, יילוד ופוריות ניתוחים אנדוסקופיים (זעיר פולשניים) מרכז רפואי רמת-אביב , איינשטיין 40, ת"א מרכז רפואי נ.א.ר.א, זבוטינסקי 155, ר"ג מתאמת קלינית :054-5485062

05/01/2011 | 07:51 | מאת: vee

איזה מותק של דוקטור אתה. תודה רבה. ירבו כמותך בישראל. אני כל כך מפחדת. כי זה בא במין מקצב מסוים מוזר של בא וחוזר. לעיתים כבר כמעט אין דימום ואז זה חוזר. שאלות אחרונות, ברשותך: האם ניתן לעשות את הבדיקה בעודי עם דימום והאם יש עוד בדיקות שעלי לעשות. בתודה רבה וענקית מכל הלב!

מנהל פורום דימומים גינקולוגיים בלתי סדירים ורפואת נשים