סאקרואיליאטיס

דיון מתוך פורום  תמיכה לסובלים מכאב כרוני

12/12/2005 | 00:14 | מאת: lilach

שלום רב בהמשך לשיחתנו הקודמת רק כעת יוצא לי לענות על השאלות ,קודם כל ברצוני להודות לך על הנכונות לעזור. ובכן: לא היה כל עבר של פעילות ספורטיבית או של חבלה או כל דבר אחר, וכמוכ לא היה רקע של מחלה שגרמה לכך . אני גרה באיזור המרכז (נתניה) . ועובדת בת"א כך שאם יש מרפאה טובה אשמח אני שייכת כרגע לקופח לאומית. אשמח לעוד אינפורמציה ,רוב תודות.

12/12/2005 | 13:06 | מאת:

לילך היקרה שלום, קודם כל לגבי מרפאת כאב בתל אביב ישנם מספר מרפאות אך הייתי ממליצה לך לפנות ליחידה לשיכוך כאב בתל השומר כך שזה קרוב לך לעבודה-ישנם רופאים מצוינים בראשותו של ד"ר איתי גור-אריה וישנו גם ד"ר בריל. משום שההפרעה ממנה את סובלת איננה נובעת מחבלה, פציעה או מחלת רקע נראה שאכן מדובר במקרה של כאב כרוני ממקור לא ידוע. החשוב ביותר כעת הוא לא לגלות מהו המקור לכאב אלא לטפל בכאב עצמו. על כן הטיפול המומלץ הינו במרפאת הכאב -זכרי שכאב כרוני הינה מחלה בפני עצמה ועל כן יש לטפל בה במלוא הרצינות. את זכאית לקבל את הטיפול הטוב ביותר לכאבים שלך על מנת לאפשר לך לחיות ולתפקד עם הכאבים. אם תרצי את מוזמנת גם להצטרף לקבוצות ההתמודדות בעמותה שלנו המנוהלות ע"י פסיכולוג רפואי וע"י כאדם הסובל מכאב כרוני שעברה הכשרה בתחום ניהול קבוצות-הרעיון הוא ללמוד לחיות לתפקד עם הכאבים. אם אפשר לעזור בעוד משהו-אני כאן. תרגישי טוב!