מרפאות כאב

דיון מתוך פורום  תמיכה לסובלים מכאב כרוני

27/11/2005 | 23:03 | מאת: גלית

הייתי גם בהן, קיבלתי סתם זריקות שלא עבדו בכלל, קיבלתי חוודת דעת שניה מנוירולוג שאישר את הדעה של הנוירולוג הראשון- שאין קשר בין טרשת נפוצה לכאב, קיבלתי "אלטרולט" שעזר אך הפסיק להשפיע, עברתי טיפולים מיני טיפולים שונים ועדיין כואב לי- מאוד. מה עוד אפשר לעשות ???

28/11/2005 | 08:12 | מאת:

גלית, אכן קשה תמיד לשמור על אופטימיות כשחיים עם כאבים קשים כל הזמן. זה גם מתיש -אומרים שכאב כרוני מתיש יותר מפעילות ספורטיבית תמידית ברמה של ספורטאי מקצועי-אולימפי. אין ספק שניסית טיפולים רבים ומגוונים ונראה שדבר כמעט לא עזר. קשה יותר לטפל בכאבים מהסוג שלך שאין לו אבחנה אך אין זה אומר שלא ניתן לעזור לך כלל. באיזו מרפאת כאב היית מטופלת? לא כל המרפאות הן בעלות אותה הרמה המקצועית כלל וכלל. אם תרצי הסבר מדוע -אשמח להסביר לך. בכל אופן, אם ויוקס עזר לך, ישנן תרופות מאוד דומות לתרופה זו בשוק היום כגון ARCOXIA שאינן מן הקבוצה של האיברופרופן. חוץ מזה, ישנן תרופות לשיכוך כאבים מקבוצות שונות שאולי לא ניסית ויכולות לעזור משמעותית. בנוסף, את מספרת שבעברת האלטרולט עזר לך - היום יש תרופות חדשניות יותר בכיוון זה שעוזרות יותר. מחקרים רבים הראו שתרופות שבמקור פותחו לטיפול בהפרעות כמו דיכאון, עוזרות מאוד לכאבים כרוניים. כמובן שאדם הלוקח תרופות כאלו לכאבים כרוניים איננו מקבל את התרופה בגלל בעיות נפשיות ולא תהיה עליו שום סטיגמה. אין קשר בין הבעיה המקורית שלשמה פותחה התרופה וכאבים כרוניים. כיום יודעים שכאב כרוני הינו בעיה שיש לטפל בו זמנית במספר דרכים-טיפול רב תחומי -כך שצריך בו זמנית לנסות למשל טיפול תרופתי יחד עם לדוגמא, פיזיוטרפיה, תמיכה נפשית וכן הלאה. אני יודעת שניסית כבר המון דברים אך האם ניסית אותם בו זמנית? את במצב קשה כי מצד אחד את צריכה להגיע לטיפול הנכון ומצד שני, לא ללכת מרופא לרופא ללא הכוונה כיוון שהדבר מייאש ומדכא מאוד. אם את רוצה להתייעץ כאן כיצד לנתב את כוחותייך-אנא עשי זאת. אם תגידי לי איפה את גרה, אשמח להמליץ לך על רופאים. בנוסף, הייתי שוקלת במקומך להצטרף לאחת הקבוצות שייפתחו בקרוב דרך העמותה למאבק בכאב בו אנו מלמדים כיצד לחיות עם הכאב הכרוני.לעיתים המערכת הרפואית לא מצליחה לעזור או לעזור מספיק ואז צריך להתחיל להתמודד עם החיים עם הכאבים. אם דבר זה מעניין אותך, אנא צרי עמי קשר טלפוני (מספר הטלפון הסלולרי מופיע אם תקליק על שמי בצד שמאל של הפורום). אנחנו כאן בשבילך.