האם ליריקה היא תרופה נרקוטית?

דיון מתוך פורום  תמיכה לסובלים מכאב כרוני

22/02/2006 | 13:42 | מאת: בתיהרר

בנוסף לשאר התרופות הנרקוטיות הקיימות.

22/02/2006 | 14:26 | מאת:

שלום- ליריקה איננה תרופה נרקוטית בכלל. היא באה מקבוצת תרופות אחרות ואומרים שיש לה מעט מאוד תופעות לוואי והיא בהחלט לא ממכרת. בכלל נושא ההתמכרות ותרופות נרקוטיות עבור כאבים הוא נושא מורכב. האם עניתי לך? מקווה שכן!

22/02/2006 | 14:33 | מאת: אריק נכה צה"ל

הליריקה היא הפלא החדש לשיכוך כאב אני בנסיון חדש על הליריקה וראו איזה פלא אני יישן סוף סוף חצי לילה משהוא שהיה נדיר בשנים האחרונות וואאללהה תאמינו לי זו האמת .. צריך לצאת למלחמת חורמה עד לאישור התרופה הזאת שתביא מזור לעשרות אלפיי אנשים שסובלים מכאב ... תוכלו לשאול אותי כאן .. כמובן באישור מנדי המדהימה שהכרתי וניפגשתי איתה לפניי שבוע .. כל שאלה אשמח לענות ולסייע כי על בשרי התנסתי בכל הטיפולים הקיימים למענכם !!! אריק האימל שלי למי שרוצה .. [email protected]

22/02/2006 | 16:10 | מאת:

הי אריק היקר עד מאוד, קודם כל, אני שמחה שאתה סוף כל סוף מוצא מעט הקלה. מי כמוך יודע שגם כמה שעות שינה זה עולם ומלואו. לגבי לספר לאנשים על ליריקה-כמובן שאנחנו לא פורום לפרסום חברות התרופות ולפאר את תרופותיהם. זו לא מטרתנו. אך מכיוון שמטרתנו היא להקל על הסובלים מכאב כרוני. כל אחד רשאי כמובן לספר על כל דבר-מוצר-תרופה-שעוזרת לו ולשתף אותנו בזה. הרי אנחנו רוצים לעזור ולספר אחד לשני לא רק מה לא עוזר אלא מה כן עוזר!!! מה שאסור לעשות כאן זה לפרסם שירותים וטיפולים, כלומר לא רק לספר על הטיפול או על המוצר אלא גם להציע טיפולים וכו'. כמו למשל להציע לבוא לבתים שינסו את הטיפול. כמו כן, אני לא מסכימה שמישהו יצא בהצהרות המבטיחות לכולם ריפוי...כנותן הטיפול. אתה מטופל שמספר על משהו שעוזר לך ויכול אולי לעזור לאחרים הסובלים מכאב נוירופטי ולכן על כך כולנו אומרים לך תודה.... מנדי