crps למנדי

דיון מתוך פורום  תמיכה לסובלים מכאב כרוני

24/12/2008 | 23:45 | מאת: אור

מנדי שלום אני חדשה בפורום למרות שאני חולה כבר 5 שנים היתי רוצה לנהל איתך שיחה טלפונית אםזה בסדר מבחינתך יש לי ניסיון רב ב rsd עברתי את כל הטיפולים השתלת אלקטרודה קאטמין טיפול תרופתי סימבלטה ליריקה מורפיום אניהזרקת בוטוקס אני חושבת שכבר לא נישאר מה לקחת המחלה יתפשטה מיצד אחד לצד השני אודה לך אם תיצרי איתי קשר אולי יש לי מה ליתרום לשאר המיתמודדים במחלה

26/12/2008 | 14:03 | מאת:

שלום אור, צר לי לשמוע על כל הסבל שעברת. אני כמובן אשמח לדבר איתך ובקשתי אלייך היא ליצור עימי קשר בהתאם לנוחיותך. מספר הטלפון שלי הוא 0547233073 תודה רבה על רצונך לתרום לאחרים, בהערכה רבה, מנדי

29/12/2008 | 18:15 | מאת:

הי אור, אני מצטערת על כך שטרם הצלחנו לדבר כמו שצריך. את מוזמנת כמובן להתקשר אלי עוד פעם או אם יותר נוח לך, את יכולה לשלוח לי אימייל בנושא לכתובת [email protected] תודה, מנדי