ליריקה -תופעות לוואי

דיון מתוך פורום  תמיכה לסובלים מכאב כרוני

08/07/2008 | 12:14 | מאת: חיה

אני לוקחת ליריקה 150 מ"ג , עכשיו התחלתי ,ואני מרגישה בבוקר המון סחרוחרות , אבל אחרי שעתיים בערך זה עובר , אני מרגישה גם עייפות , האם תופעה זו נעלמת אם הזמן והבנתי שליריקה גם מוסיפה תיאבון , האם גם תופעת לוואי זו חולפת ? תודנ , על התשובה חיה

08/07/2008 | 12:19 | מאת:

שלום רב, ממה שידוע לי, בדרך כלל תופעות כמו סחרחורות ועייפות חולפות כאשר הגוף מתרגל לתרופה. לגבי תופעת הלוואי של הגברת התיאבון - אינני חושבת שתופעה זו חולפת. זכרי גם שלוקח זמן עד שהתרופה מתחילה להשפיע. בהצלחה, מנדי