crps

דיון מתוך פורום  תמיכה לסובלים מכאב כרוני

25/06/2008 | 12:17 | מאת: יפית

לי יש CRPS כבר כמעט חצי שנה בכף רגל, בנוסף לכאבים שישנם יש לי גם שינוי צבע והיתקלפות . כרגע אני מתחילה טיפול של ליריקה רציתי לשאול האם יש מצב שהתסמונת עוברת לגמרי לגמרי שלא ישאר ממנה שום זכר? התסמונת אצלי היא כתוצאה מפגיעה עיצבית משני ניתוחים שעברתי בכף רגל. האם הרגישות של הצלקת שאי אפשר לגעת וכל הסימנים של התסמונת יעלמו??? בתודה מראש,

25/06/2008 | 18:53 | מאת: יריב

את יכולה לנסות לתא בדיוק איזה סוג של כאב את מרגישה..? (כאב נוירופטי??) עוד שאלה..מתי התחלת את הטיפול ב"ליריקה"..?? מרגישה השפעה כלשהי בכלל? בכלל,שמתי לב שהתרופה הזו ("ליריקה") די "מככבת" כאן..אני ממש אשמח אם מישהו ו/או מישהי כאן שנוטל את ה"ליריקה" יוכל "להעיד" בכמה מילים על יעילותה של התרופה (במידה והוא/י הרגיש השפעה מכל סוג שהיא..) כל מידע קטן,הוא חיוני בשבילי.. :)) שוב,אני יותר מאשמח,בעיקר ממקור ראשון על התרופה הזו,(כל דבר שהוא..!!) וברור שתודה מראש :)))

25/06/2008 | 19:04 | מאת: יפית

קודם כל עוד לא היתחלתי עם ליריקה רק קיבלתי אותה לפני כמה ימים הייתי צריכה קודם לסיים עם התרופה הקודמת שלקחתי. אני עברתי 2 ניתוחים בכף רגל לאותה סיבה וכתוצאה מכך נפגע לי עצב בחתך של הרגל, כתוצאה מהניתוח השני היתגלתה לי תסמונת CRPS ככה היא נקראת. להגדיר מה סוג הכאב אני לא היבנתי את השאלה איך להגדיר לך?

30/06/2008 | 13:55 | מאת:

שלום רב לך, crps או כפי שהיה ידוע בעבר RSD, היא מחלת כאב עצבי קשה ולא נעימה (גם מהיכרות אישית) ומאוד לא פשוטה להתמודדות. עם זאת, אם מקבלים את הטיפול הנכון במיידי ועובדים מאוד קשה בפיזיוטרפיה והידרוטרפיה למשל, אז יש סיכוי לצאת מזה. שמעתי על פיזיורטפיסט מאוד מוכשר שעובד עם צוות מקצועי שלם עבור אנשים הסובלים מכאב מסוג זה והם מדווחים על הצלחות. אם תרצי לשוחח עימי בנושא, את מוזמנת לפנות אלי באימייל [email protected] הרבה, הרבה הצלחה והלוואי שאת תהיי מהאנשים שמצליחים לצאת מזה....