כאבים אפיגסטריים

דיון מתוך פורום  תמיכה לסובלים מכאב כרוני

19/06/2008 | 19:41 | מאת: גיל

אני סובל מכאבים אפיגסטריים מתמשכים מזה מספר שנים. עברתי גסטרו-סקופיה ללא סימפטום מיוחד, לשלילת חיידק אלבקטור-פילורי. אשמח אם תוכלו לחזור אליי ולעדכן אותי בפרטים בנושא טיפול תרופי שכ

22/06/2008 | 19:16 | מאת:

שלום רב, אני מכירה על בשרי היטב את הקשיים של כאבים בתחום זה ויודעת עד כמה שכאבי בטן קשים יכולים להשתלט עלייך לחלוטין ולהשאיר אותך בתחושה של חוסר אונים. איזה סוג כאבים אתה חווה? האם למשל זה כאב של לחץ, כמו בלון שעומד להתפוצץ? האם פנית למומחה לנסות לטפל בבעיה זו? חשוב שתדע שהכאבים יכולים להיות נוכחים גם אם לא מוצאים סיבה בבדיקות מן הסוג של גסטרוסקופיה ואין זה אומר ש"זה בראש שלך".. אני יודעת עד כמה זה מתסכל כשלא יודעים מה הבעיה אך האם בדקו למשל אם אתה סובל מ- IBS? בבית חולים איכילוב יש מחלקת גסטרו' מצוינת ויש להם נסיון גם בנושא של כאבים אפיגסטריים למיטב ידיעתי. ושם אני מאמינה שיוכלו לעזור לך ולהקל עלייך- יש להם מגוון כלים לנסות לסייע ולכן אני ממליצה לך לבקש הפנייה למרפאה זו. מאחלת לך המון הצלחה, מנדי