כאבי פאנטום

דיון מתוך פורום  תמיכה לסובלים מכאב כרוני

27/01/2006 | 20:46 | מאת: רינה בר-אילן

למנדי שלום, רציתי להביע את הערכתי העמוקה על יכולתך המופלאה להתמודד עם הכאב ועוד לתרום מעצמך. הוקסמתי ממך בראיון עם יעל דן. לגביי כאב הינו מוכר וקשה, עד היום כחמש שנים לאחר קטיעת רגל אין בנמצא תרופה היכולה להקל על כאבי הפאנטום המלווים בהתקפים עצביים בלתי נשלטים ,. אודה לך מאוד על תשובתך במידת האפשר. מאחלת לך מכל הלב הקלה ושיפור במצב. רינה בר-אילן,

29/01/2006 | 12:38 | מאת:

הי רינה, תודה רבה על המילים החמות. צר לי כל כך שאת חווה כל כך הרבה כאבים. אני יודעת איזה סיוט זה כאבי פאנטום מהיכרות עם נכי צה"ל רבים הסובלים גם כן מבעיה זאת. אני אשאל אחרים עם יש להם עצות בשבילך. האם את בטיפול כלשהו כרגע? האם את לוקחת תרופות כלשהן? איך אפשר לעזור לך? כולנו איתך...

10/11/2008 | 12:03 | מאת: דייזי

בעלי איבד את הראיה בעין שמאל עקב ארוע מוחי ומאז הוא סובל כאבי פאנטום בעין שמאל. התפקוד היום יומי קשה, יש לו דמעות רבות. הייתי מאוד רוצה לקבל מידע או מספר טלפון של מכון או רופא מתמחה שמתעסק בנושא העצב העיני, או כאבי פאנטום בעיניים.

10/11/2008 | 12:07 | מאת: דייזי

בעלי איבד את הראיה בעין שמאל עקב ארוע מוחי ומאז הוא סובל כאבי פאנטום בעין שמאל. התפקוד היום יומי קשה, יש לו דמעות רבות. הייתי מאוד רוצה לקבל מידע או מספר טלפון של מכון או רופא מתמחה שמתעסק בנושא העצב העיני, או כאבי פאנטום בעיניים.