פוליו- בבקשה עזרה

דיון מתוך פורום  תמיכה לסובלים מכאב כרוני

29/04/2008 | 09:34 | מאת: אנונימית

שלום רב, אני אשה בת 56, כשהייתי כבת שנה קיבלתי חיסון וכתוצאה מכך חליתי בפוליו, רגל אחת אינה מפותחת וכף הרגל התעקמה- אני צריכה לעבור ניתוח. במשך שנות ילדותי עברתי הרבה ניתוחי רגליים ואף הושמו לי פלטינות, הבעיה ברגל גם כן גורררת אחריה בעיות רבות בגב, בצוואר, יש לי הרבה פריצות דיסק וכאבים איומים. רציתי לדעת איזה פרופסור יכול לעזור לי בקבלת מכתב עבור המוסד לביטוח לאומי? אינני יכולה לעבוד , ואני לא עובדת כבר שנים , גם עברתי כריתת שד בעקבות סרטן השד. ואני רוצה להגיש תביעה עבור קצבת נכות תודה מראש

29/04/2008 | 15:11 | מאת:

שלום רב, לצערי, זהו פורום תמיכה לאנשים הסובלים מכאב ולכן אינני יודעת אם אנחנו יכולים לעזור לך אך ננסה - איזה סוג רופא את צריכה? אם את צריכה ראומטולוג, אני יכולה להמליץ לך על פרופ' רובינוב שהינו אדם מדהים ורופא מצוין אך אינני יודעת אם הוא מכין מכתבים מהסוג הזה. את יכולה להתקשר למזכירה שלו בהדסה עין כרם ולשאול. הוא מנהל המחלקה הראומטלוגית. מאחלת לך הרבה הצלחה ומקווה שתמצאי רופא שיוכל לעזור לך.

29/04/2008 | 16:34 | מאת: אנונימית

30/04/2008 | 12:26 | מאת: א

שלום אנונימית, אינני יודעת מאיזו קופ"ח את אבל אם את מקופ"ח כללית אני יכולה להמליץ מכל הלב על מומחה לשיקום וכאב בשם ד"ר יורם מור שעובד בקופ"ח כללית בראשל"צ ובמקומות נוספים, אני מאמינה שגם מחוץ לקופ"ח. הוא אדם מקסים ואני משוכנעת שהוא יעזור לך ככל יכלתו.