לשירה לגבי התדרים

דיון מתוך פורום  תמיכה לסובלים מכאב כרוני

09/04/2008 | 16:19 | מאת: אורלי

אצלי זה לא כאבי פיברו (מה זה?) אלא כאבי פנטום בעקבות פגיעה עצבית בניתוח אבל גם לי זה ממש עוזר.

10/04/2008 | 17:43 | מאת:

אורלי, רק לענות לך על השאלה לגבי מה זה פיברו - פיברו זה קיצור של פיברומיאלגיה: סינדרום המתאפיין בכאבים מופשטים בכל הגוף (מאבחנים את זה על ידי מגע בשמונה עשרה נקודות מסוימות בגוף) וזה בדרך כלל מתאפיין גם בתשישות קשה וקשיים בשינה. הרבה פעמים אנשים הסובלים מבעיה זו (בדרך כלל זה נשים) מתארים גם כן כאבים של שריפה- כיום לא יודעים הרבה על הבעיה הזו וטרם הבינו את מקור וסיבת הכאבים וכן הלאה דרך אגב, אני שמחה שמצאת משהו שמקל עלייך!

03/05/2008 | 16:19 | מאת: יונה

אורלי שלום נכנסתי לאתר www.helthtone.com ולא מצאתי מהיכן להוריד את תדרי הקול הנ"ל אולי את יכולה ליידע אותי בבקשה כיצד להורידם/להשיגם בתודה רבה מאוד יונה