מיגרנות וכאבי פיברומילגיה

דיון מתוך פורום  תמיכה לסובלים מכאב כרוני

24/03/2008 | 23:33 | מאת: תמי

שלום רב, הוכרתי כסובלת מסידרום הפיברומילגיה, והתרופות בהן אני משתמשת הן פרוקסול פורטה בטרמדקס. חלק מהסינדרום היא התשישות הכרונית ואני מרגישה חסרת אנרגיה וכוחותי הפיזיים בתחתית. לאחרונה חיפשתי ומצאתי שמרכיב בשם PEA משפר את האנרגיה בצורה נפלאה. האם קיים מוצר טבעי, או לחילופין קונבנציונאלי, המכיל זאת? עלי לציין שאני נוטלת גם תרופות למניעת דיכאון Ixel ו- Lamictal. אודה לכם על תשובתכם.

25/03/2008 | 17:45 | מאת:

שלום רב, לצערי, אינני מכירה את המרכיב שציינת אך אנסה לברר עבורך - אם אגלה משהו יעיל, כמובן שאעדכן אותך בהקדם. אני יודעת כמה קשה לשאת את התשישות בנוסף לכאבים - כל דבר הופך להיות מסע כומתה וכה מתגעגעים לתחושה של להתעורר רעננה.... באתר העמותה למאבק בכאב יש פרק על תשישות - ייתכן שמשהו מההצעות שם יוכלו לסייע לך להתמודד עם התשישות www.fightingpain.co.il מאחלת לך רק טוב, מנדי