צריבה קשה

דיון מתוך פורום  תמיכה לסובלים מכאב כרוני

29/11/2005 | 17:43 | מאת: רחלי

שלום רב אני סובלת מצריבה לאורך שתי הרגלים כבר שלוש שנים, אני סובלת גם מבעיות לב אשר מטופלות בכדורים שונים היית כבר כמעט אצל כל הרופאים המקצועיים כדי שיוכלו אולי לעזור לי בצריבה (שריפה) הנוראית שיש לי ברגלים ברגע שהרגל נוגעת בכל דבר שהוא אפילו סתם בד הודה לך אם תעני לי תודה

29/11/2005 | 18:01 | מאת:

רחלי, אין לי מושג אם יש קשר בין בעיות הלב לכאבים ברגליים. אוכל רק לענות לגבי הכאב השורף. אני יודעת בעצמי כמה זה כואב ומענה. קודם כל יש לי עצה פרקטית. מכיוון שאפילו הבגדים שורפים ועל מנת למנוע את החיכוך שלהם ושל דברים אחרים, אשר מחמירים את הכאב, כדי לך לשים על הרגליים "טוביגריפ". זה כמו תחבושת אלסטית אך זה כמו גרב פתוח. את יכולה לקנות את זה בכל מיני גדלים כך שזה לא ילחץ יותר מדי אך יהיה מספיק צמוד שזה לא יזוז. כך תוכלי לשים מכנסיים וכו' מבלי להתענות. ניתן לקנות בכל חנות אורטופדית כמו "אשד" או "גפים". זה באמת עוזר. ברמה הטיפולית את צריכה בהחלט להגיע לגורם הנכון שיוכל לטפל בך כראוי. לא בטוח שניתן "לפתור" את הבעיה אך אני מאמינה שיכולו להקל על הכאבים. זה כאבים הקשורים למערכת העצבית. היית במרפאת כאב? אחרי שאשמע עוד על הטיפולים שכבר ניסית , אוכל אולי לכוון אותך יותר טוב. אנסה לעזור כמיטב יכולתי.