כאבי גב

דיון מתוך פורום  תמיכה לסובלים מכאב כרוני

08/02/2008 | 18:39 | מאת: ליזה

אני סובלת המון מכאבי גב במהלך הלילה הכאבים איומים ולרופאים אין את התשובה יש דרך להתמודד ולהקל לפחות על הכאב?...

05/03/2008 | 15:42 | מאת:

שלום רב, הנני רוצה להתנצל בפנייך על כך שלא זכית לתשובה - באופן לא מכוון כנראה שפיספסנו את השאלה שלך. וכעת לעניין עצמו: את תיארת באופן מאוד כללי את המצב אך אני יכולה לנסות לכוון אותך במקצת לפחות: אם הבעיה ממשיכה כבר זמן רב, אני ממליצה לך לבקש מהרופא המטפל שלך הפנייה למרפאת כאב באיזור מגורייך. במידה ותרצי הכוונה לרופאים באיזורך, אשמח לנסות לסייע. אני מקווה שמאז שכתבת את השאלה, את כבר מרגישה יותר טוב אך אם לאו, ננסה לסייע כפי שניתן.