crps ןטיפול בs.c.e

דיון מתוך פורום  תמיכה לסובלים מכאב כרוני

25/10/2007 | 03:35 | מאת: טובה

מנדי היקרה כל הכבוד על כל מעשייך, והלוואי ולא תדעי עוד רגע של כאב. אודה לך מקרב לב אם תוכלי לספר לי ואלי אף לקשר אותי למישהו שעבר טיפול כזה. והצלחה לעומת סיבוכים. אני מטופלת אצל שני רופאים מדהימים פרופסור שוורצמן ודר בריל ולצערי זה הדבר היחיד שנישאר להם להציא לי. וכבר עברתי את שלב הניסיון שלא היה מאוד חד משמעי. אני עומדת בפני החלטה זו שקשה לי מאוד וזה היה עוזר לי מאוד לדעת על אנשים שעברו טיפול זה בארץ ועוד יותר אם אוכל להכיר אותם או לפחות להתכתב איתם בפורום או בטלפון. אלפי תודות מראש ושיהיה לך את כל הטוב שבעולם

25/10/2007 | 11:13 | מאת:

הי טובה יקרה , על מנת להיות בטוחה שאנחנו מדברים על אותו הדבר - האם את מתכוונת להשתלת אלקטרודות בעמוד השדרה? לטיפול זה קוראים SPINAL CORD STIMULATOR או בקיצור ידוע כ- SCS. אני בעצמי עברתי השתלה מסוג זה ארבע פעמים אך אצלי זה הסתבך ונכשל בגלל שאר המחלות, לא קשור לכאב, ולכן זה סיפור ממש לא רלוונטי. מעבר לידע האישי שלי, קיבלתי הסברים מפורטים על דרך הפעולה של המכשיר ע"י גורמים מקצועיים וכמובן ששמעתי מחולים שונים. בפורום זה כבר דובר לא פעם על ההשתלה הזו ויש כאלו שזה בהחלט מקל עליהם (לא בהכרח מעלים את הכאב אך מקל לפחות) ויש כאלה שלאו כמו כן, חשוב לדעת גם שיכולים להיות סיבוכים, למרות שזה לא ניתוח מורכב. אין זה אומר שמשום כך צריך לשלול אופציה זו אך כמובן שעל מנת לקבל החלטה מבוססת, צריך לדעת גם את הבעיות והסיבוכים האפשריים. אני מציעה לך בחום לעשות חיפוש בפורום הזה ולקרוא את מה שאחרים כתבו ואמרו על הניתוח הזה כי באמת התעסקו הרבה בנושא. אני חושבת שמאוד חשוב גם עניין הציפיות - אם אילו ציפיות את מגיעה לניתוח כי גם הדברים הללו משפיעים על התוצאה. אין ספק שאת בידיים פשוט מצוינות - שני רופאים מצוינים מטפלים בך והם גם, כמו שאת וודאי יודעת, אנשים טובים. חשוב מאוד שגם תשאלי אותם כל שאלה שיש לך - חשוב לא להרגיש לא נעים כי אם לא תשאלי אותם כל מה שאת רוצה, את לא תרגישי שלמה עם ההחלטה שתקחי. מעבר לזה, יש באתר של העמותה מידע כללי על ההשתלה וכדאי גם לקרוא את זה. אם לאחר שתקראי את כל מה שכבר נאמר בפורום הזה על ההשתלה, עדיין תרצי שאקשר אותך עם עוד אנשים שעברו את התהליך - בשמחה רבה. אני פשוט חושבת שככל שתקראי יותר דעות וכו' בעניין, כך תתבהר לך התמונה הכללית וגם תוכלי לשאול את החולים האחרים שאלות יותר מדויקות. בכל אופן, אני כה מקווה שהצעד הבא בטיפול שלך יצליח עבורך ויקל עלייך משמעותית. מעבר לכך, אשמח לשוחח איתך על הנושא ולהעביר לך את הידע שיש לי בתחום הזה אך אודה באמת, אם את יכולה לחכות עד לאחר ה2.11.07 (יום הכנס שלנו) אוכל להקדיש לך יותר פנאי. אבל, אם את צריכה לקבל החלטה לפני כן - תתקשרי אלי! 0547233073 המון תודה גם על המילים החמות - בימים המתישים הללו, מילות עידוד כשלך נותנות לי את הכוח להמשיך הלאה! תודה, מנדי