למנדי

דיון מתוך פורום  תמיכה לסובלים מכאב כרוני

13/10/2007 | 20:11 | מאת: עודד

היי מנדי שבוע טוב לך תודה לך על תשובתך המפורטת לגבי התפשטות ה-CRPS האם תוכלי לציין את שמם של הרופאים שקבעו שאכן מחלה זו מתפשטת -וזה למעשה מה שאני חווה עכשיו -גם לפי ממצאי מעבדה וגם לפי ממצאים קלינים תודה לך מראש----עודד

14/10/2007 | 12:08 | מאת:

הי עודד, שמחה שיכלתי לעזור במקצת! לצערי מתן שמות של רופאים האומרים שזה מתפשט זו בקשה שאינני יכולה לענות במדויק אך בכללי, רופאי הכאב היום מכירים בכך שהמחלה יכולה להתפשט ועל כן, אני מציעה לך להגיע למרפאת כאב טובה בשביל שיכתבו לך שהמחלה התפשטה. אם תגיד היכן אתה גר, אשמח לעדכן אותך על הרופאים באיזורך. בנוסף לכך, אם אתה קורא אנגלית, אתה יכול לחפש בגוגל משהו כמו SPREADING OF CRPS ואז יעלו לך מאמרים ותוכל לבדוק את שמות הרופאים שכתבו את המאמרים - מי שעוסק במאמר שטוען שהמחלה יכולה להתפשט הינו רופא התומך בטענה זו. מקווה שזה נותן לך הכוונה כלשהי, מנדי