לאחר אירוע מוחי אני סובלת

דיון מתוך פורום  תמיכה לסובלים מכאב כרוני

10/10/2007 | 11:43 | מאת: כוכבית

מזה כמה חודשים לאחר אירוע עדיין סובלת ממחסור שינה שריפןת באזור הוואגינאלי גםטונוס מוגבר ברגל ימין חרף טיפןל תרופתי שניתן לא עוזר לי בונדרומין טלפסט לגרד וכן אופטליגין לכאב ואומפרדקס האם יש פתרון לבעית הכרוניות האלה אני מאד סובלת

10/10/2007 | 17:57 | מאת:

שלום רב לך, יש לי שתי הצעות עבורך- 1. מדברייך עולה שאת מאוד סובלת מכאב בנוסף לבעיות אחרות ואת אינך מקבל מענה הולם ועל כן, ממליצה בחום לפנות למרפאת כאב בבית חולים גדול, שם יוכלו לעזור לך. בנושא הספציפי של הכאב הוגינלי ולמעשה בנוגע להתמודדות עם כאב בכלל אני ממליצה לך להיכנס לאתר העמותה למאבק בכאב (יש את הלוגו שלנו בצד שמאל ותיכנסי לאתר עם תלחצי על התמונה). יש שם מאמרים על כאב וגינלי, וגינימוס ועוד. 2. עצתי השנייה היא לפנות לעמותת נאמ"ן המלווה אנשים לאחר שבץ מוחי כי ייתכן שהבעיות שאת חווה קשורות. גם אם הם לא יוכלו לעזור לך בעניין הכאבים, יש הרבה דברים שהם יוכלו לסייע לך/לתת לך מידע/לכוון אותך. הרבה בהצלחה ורק שתרגישי קצת יותר טוב..... מנדי