מחפשת מומחה לפיברומיאלגיה

דיון מתוך פורום  תמיכה לסובלים מכאב כרוני

06/07/2007 | 11:15 | מאת: מירה

אני מחפשת מומחה למחלת הפיברומיאלגיה באזור תל ביב והמרכז המשתייך לקופת חולים מכבי אשמח להמלצותיכם אודה מראש

06/07/2007 | 17:17 | מאת: זהבית

אם תרצי המלצה על מורה ליוגה שמתמחית בפיברומיאלגיה - אשמח לעזור. אני בכללית, כך שאני לא מכירה מספיק...

08/07/2007 | 15:31 | מאת:

הי לך מירה, באופן עקרוני- ראומטולוגים מתמחים בתחום של כאבי מפרקים וכו' ואין למעשה התמחות של ממש בפיברומיאלגיה. עם זאת, ישנם רופאים היום בתחום הראומטולוגיה שחוקרים ולומדים לעומק את נושא הפיברומיאלגיה וככאלה, נחשבים היום כמומחים לתחום זה ובראשם, נחשב היום פרופ' דן בוסקילה. עמותת אס"ף הפיצה רשימה של מומחים בכל הארץ אז ייתכן ששווה לך לפנות אליהם אך ממה שידוע לי, בבית חולים איכילוב ישנה מרפאה מיוחדת לפיברומיאלגיה כך שאני הייתי מבקשת מן הרופא המטפל שלך שימליץ/יפנה אותך למרפאה זו. הרבה בהצלחה, מנדי