כאב ראש כרוני

דיון מתוך פורום  תמיכה לסובלים מכאב כרוני

27/06/2007 | 11:59 | מאת: מוני

גב' מנדי שלום רב! הנני סובל מליקוי שמיעה וטינטון קבוע בשתי האוזניים. מאז הלליקוי בשמיעה והטינטון הקבוע, הנני סובל מכאב ראש כרוני דבר שלא שלא היה בעבר. השאלה : האם יש קשר בין "ליקוי שמיעה וטינטון קבוע" לבין כאב ראש כרוני. המשך יום טוב ותודה מראש.

27/06/2007 | 12:22 | מאת:

שלום רב לך, בעבר גם אני סבלתי מבעיה זו ויודעת עד כמה קשה לשאת אותה, בנוסף לכאבי הראש וכו' ולפעמים מרגישים שממש משתגעים. מן הידע שלי וממה שקראת/שמעתי, התופעות שמתלוות לרעשים באוזניים תלויה בסיבה הגורמת לטיניטוס אך נראה שיש קשר בין טיניטוס לכאבי TMJ שיכול לגרום לכאבי ראש/פנים ועוד. הנה אתר מעניין שמצאתי בנושא: http://www.headaches.com/tinnitus.htm בעוד אתרים גם הזכירו כאבי ראש יחד עם הצלצולים. אני מציעה לך לפנות לטיפול במרפאה לכאבי ראש/פנים - אם תציין היכן אתה גר, אוכל לכוון אותך למרפאה מן הסוג הזה באיזורך. אשמח להרחיב עוד ולנסות לכוון אותך לטיפול הולם - עלי להתגלגל ברגעים אלה אך היה לי חשוב לענות לך לפחות התחלה של תשובה.... מנדי

27/06/2007 | 12:27 | מאת: דניאלה

מוני שלום, לא ציינת בדבריך האם ביצעת ברור או בדיקות כלשהן עקב ליקוי השמיעה/טינטון מהם אתה ידוע כסובל.ישנם מספר מצבים בהם בנוכחות הפרעת שמיעה וטינטון מופיע כאב ראש. בדרך כלל אין מדובר במצבים דחופים ועיקר ההתיחסות היא על ידי טיפול להקלת הכאב, בכל אופן מומלץ לשלול את אותן אופציות פחות שכיחות אך שעשויות להיות מסוכנות יותר.לפיכך, הייתי ממליצה לפנות בהקדם ליעוץ נוירולוגי (והייתי שואלת לגבי צורך בביצוע CT מוח אם טרם ביצעת). כדאי גם יהיה להתייעץ במקביל עם אא"ג מטפל ולגשת לבדיקה. בברכה, דניאלה