תעזרו לי.

דיון מתוך פורום  תמיכה לסובלים מכאב כרוני

03/06/2007 | 12:46 | מאת: ???

הבת שלי סובלת מאוד מרותקת למיטה בוכה בלי סוף .לא יודעת מה לעשות יותר...כואבות לה הרגליים וכל הגוף.ואני מפחדת מעצמי כי כבר חשבתי לתת לה תרופות במינון גבוה ביותר כדי לסיים את הסבל שלה.עזרו לי.אני נואשת............

03/06/2007 | 17:27 | מאת:

שלום רב לך אמא דואגת, אין ספק שאין דבר קשה יותר מלראות את ילדתך סובלת מכאבים כשאת ניצבת מולה חסרת אונים. לא תיארת די במכתבך על מנת להבין מהו מצבה אך בכל אופן, אני ממליצה לך בחום לפנות למרפאת כאב ילדים בבית חולים שניידר בפתח תקווה, תפני לד"ר רחל אפרת ותצייני בפניה שאני הפניתי אותך. במפראה זו ינסו לבדוק מה גורם לכאבים של בתך וכיצד אפשר להקל עליה. יש היום סוגי כדורים רבים היכולים להקל על סבלה של בתך ולסייע לה לחזור לתפקוד. על כן, פני בהקדם האפשרי לקבוע תור למרפאה שהמלצתי. ד"ר אפרת הינה רופאה מסורה בעלת ידע רב בטיפול בכאב אצל ילדים ואני מאמינה שהיא תוכל להקל לפחות על בתך. אם נוכל לסייע בכל דרך נוספת, אנחנו פה בשבילך, מנדי