חג שמח

דיון מתוך פורום  תמיכה לסובלים מכאב כרוני

01/04/2007 | 08:32 | מאת: עודד

מאחל חג שמח ללא כאבים נכון להיום ניצחתי פעם אחת את הביטוח לאומי בבית הדין לעבודה בת.א --נכונה לי עוד תביעה אחת שגדולים סיכויי לזכות. חיב לספר לכם שהמוסד הזה עקשן אך לבסוף לא היתה להם ברירה והם קבעו שיש לי RSD . בימים אלו היגשתי החמרת מצב נוספת שאושרה ע"י רופא תעסוקתי מחוזי ---נראה מה יגידו הפעם שם "באולימפוס" אני לא אוותר אני אקבל את מה שמגיע לי. כל הרופאים שבדקו אותי קבעו חד משמעית שיש לי CRPS קשה ביותר בידי השמאלית....כולל שני פרופסורים מהשורה הראשונה,וכמובן ד"ר וטין המפורסם שכתב מכתב שלא משתמע לשתי פנים וקבע נחרצות שאכן אני חולה בCRPS קשה. חייב לצין את העובדה שהרופא שגילה בזמנו שיש לי את המחלה הנוראה הוא אורטופד מנתח בכיר שיושב גם בוועדות העליונות של הביטוח הלאומי....תודו שיש אירוניה מסוימת בדבר(: לסיום שוב חגגגגגגגגגג שמחחחחחח (: עודד

01/04/2007 | 10:54 | מאת:

הי עודד, כל נצחון מול גופים כמו ביטוח לאומי הוא למעשה ניצחון של כולנו כי כל אדם שמצליח להביא את המוסדות הללו להכיר בסידנרומי כאב כמו CRPS מהווה צעד קדימה במאבק להכיר בכאב כרוני כמחלה בפני עצמה ובאופן מעשי במתן זכויות שמגיעות לאנשים הסובלים....אז....כל הכבוד והצלחה בהמשך! כל טוב, מנדי

03/04/2007 | 16:00 | מאת: mirmir מירי

שלום לך וחג שמח אני סובלת מאותה בעיה, אך בקרסול, ואני מתקשה מאוד בהליכה בשל הכאבים העזים. הייתי רוצה לנסות להוציא תו נכה שיקל מאוד על חיי. בביטוח לאומי אמרו שאין לי סיכוי, מפני שאני לא נכה (תודה לאל ). בכל זאת הייתי רוצה לנסות. כתבת שהצלחת לנצח אותם. אני לא יודעת אם יש קשר בין המקרים שלנו, אבל אם יש לך עצה שיכולה לסייע לי אודה לך. תודה מירי