שיחות און ליין

דיון מתוך פורום  תמיכה לסובלים מכאב כרוני

19/02/2007 | 20:51 | מאת: עודד

שלום לכולם חשבתם שאולי יהיה נוח לכולם לשוחח און ליין ---כלומר הקמת צאט של האתר וכמובן להמשיך כאן בפורום לשלוח כתבות ומכתבים. מנדי מה דעתך על ..... יום נעים לכולם עודד נ.ב בעקבות זכיתי בתביעה נגד המוסד לביטוח לאומי מזמנים אותי שוב לועדה רפואית ב-01-03-07 (אני לא מפתח ציפיות)אך בהחלט אני מעודד ---בית המשפט רמז בעקיפין על זילזול הועדה בי ובמחלתי --נכונו לי עוד הרבה ימים קשים מול אותו גוף אנוכי לו רק יכולתי להפנות אנרגיה זו למחלתי ולבעיותי הרפואיות ..... הצתבר אצלי הרבה חומר על CRPS כתבות +קביעות ממוחים בבית המשפט --בהחלט יכול לעזור מול ועדות של המוסד לביטוח לאומי----אשמח לעזור ולשלוח חומר ....

21/02/2007 | 14:23 | מאת: פשוט אני

היי עודד, מה לשומך? נשמע לי רעיון מגניב מאוד. אני חושבת שזה גם יעיל מאוד, אבל - לא בטוחה שעל המנוע של האתר הזה יש אופציה כזאת. רק מנדי יכולה לברר את זה, אני מקוה שהיא תרים את הכפפה. ובאשר למל"ל - שיהיה הרבה הרבה הצלחה. מקוה שתוכל לבשר בשורות משמחות לרגל חודש אדר...... נ"ב - מתנצלת שלא התקשרתי עדיין, קצת בטירוף מערכות כללי. נדבר בשבוע הבא, בלי נדר. אני

23/02/2007 | 12:11 | מאת:

הי עודד, קודם כל מזל טוב על הזכייה ובהצלחה בועדה החוזרת - תגיע לשם עם הרבה כוחות ועם האמונה בצדקתך. אל תתן לאף אדם להשפיל אותך במצב הזה! לגבי ההצעה היפה שלך של און-ליין צ'ט - לצערי לא ניתן לעשות את זה דרך הפורום הזה או בכלל דרך אתר דוקטור'ס ובכלל, ישנם הרבה בעיות עם צ'טים כיום, ולא בגלל האנשים שצריכים את הצ'ט אך מה שניתן לעשות זה לקבוע זמנים - למשל - אשמח לארגן פעם שפסיכולוג רפואי יענה על שאלות הפורום יום אחד ופעם אחת אחות כאב וכן הלאה.... אנסה לעשות משהו בנדון - במידה ואתם מעוניינים בכך! תמשיך לחשוב בצורה יצירתית ותודה! מנדי