למנדי

דיון מתוך פורום  תמיכה לסובלים מכאב כרוני

09/02/2007 | 15:11 | מאת: ביתי

זאת פעם ראשונה שהגעתי לכאן כשחיפשתי משהו אחר בכלל... אבל יש לי דמעות בעיניים כשקראתי עכשיו כל מיני כתבות ואת ההודעה שלך למישהו פה בפורום, כי אני מתחילה להבין שיש עוד המון אנשים עם כאבי ראש ולא רק אני! שיש עוד אנשים שזה משבש להם את החיים וגורם להם לדיכאון! שיש עוד אנשים שכשכואב להם חזק הם לפעמים מעדיפים למות! אני יודעת שיש אנשים עם בעיות הרבה יותר גרועות משלי... אבל זה טוב לדעת שיש תמיכה. במיוחד כשאנשים מסביבי לא מבינים למה אני עצבנית ורוצה שיעזבו אותי בשקט... כשחברים לא מבינים למה שוב אני לא יכולה לצאת או להתראות כי שוב אני והתירוצים שלי ש"כואב לי הראש".... כבר התחלתי לחשוב שאני ממציאה אותם, וכל פעם כשכאב לי שוב הראש אמרתי לעצמי "הנה את רואה, באמת כואב לך, זה לא תירוץ בשביל רחמים או משהו..." טוב לדעת שאתם כאן. זה הכל...

11/02/2007 | 12:31 | מאת:

אם כך, אני מאוד שמחה שמצאת אותנו. אמנם אינני שמחה שאת סובלת מסוג כאבי הראש שיכולים להשתלט על החיים לעיתים אך אכן, אנו כאן בשביל שאנשים כמוך לא ירגישו כל כך לבד. מעבר לזה, יש כאן אנשים עם הרבה ידע שיכולים לייעץ לך וגם לתמוך בך. אז ברוכה הבאה וכולי תקווה שנוכל לסייע לך, ולו במקצת. מנדי

12/04/2007 | 01:19 | מאת: ג'סיקה

הי ביתי וברוכה הבאה. אני כל כך מזדהה עם מה שכתבת:"כשחברים לא מבינים למה שוב אני לא יכולה לצאת או להתראות כי שוב אני והתירוצים שלי ש"כואב לי הראש".... כבר התחלתי לחשוב שאני ממציאה אותם, וכל פעם כשכאב לי שוב הראש אמרתי לעצמי "הנה את רואה, באמת כואב לך, זה לא תירוץ בשביל רחמים או משהו." - אנשים שלא חווים כאבי ראש או בכלל כאבים כרוניים מתקשים להבין את זה וזה נראה להם כתירוץ. זה נורא מתסכל אני יודעת. וכבר מתחילים לחשוב עלייך.. קצת כאל פסיכית. וכן, קשה להאמין שיש כאבי ראש נון-סטופ שמתחילים לחשוב שמדמיינים. אנשים חושבים" נו, לוקחים כדור וזה עובר"- הלוואי וכך היה הדבר, יש כאבי ראש עזים ביותר שאפילו משככי הכאבים פסקו לעבוד. ואז מתווסף גורם חוסר האונים. אז.. את לא לבד, ובאמת שמחה שמצאת את הפורום הזה. אגב.. האם אובחנת פעם? מה הייתה ההבחנה?

12/04/2007 | 01:25 | מאת: ג'סיקה