שאלה למנדי בנושא אלטרולט

דיון מתוך פורום  תמיכה לסובלים מכאב כרוני

19/12/2005 | 10:56 | מאת: רועי

הי מנדי! שאלתי כבר את גלית ולאה מהפורום,ואשאל גם אותך התחלתי לפני 10 ימים טיפול מנע למיגרנות באלטרולט(10 מג) ובסטונרון(כ20מג) מאז אני עייף יותר עצבני וסחרחר. הטבה במיגרנות אין אני יודע שבתרופות אלא מדובר בניסוי ותהיה כמה שאלות: 1.האם סביר שקיבלתי התרופות הנל לאחר פגישה בת 10 דקות עם ניאורולוג שראה אותי פעם ראשונה? 2.אחרי כמה זמן אמורה להיות הטבה? תודה רועי י

19/12/2005 | 11:58 | מאת:

הי רועי, תראה שכבר עניתי לך על עניין תופעות הלוואי בתשובה לשאלתך מ ה- 17.12.05 אבל כתשובה לשאלתך האם זה הגיוני שקיבלת טיפול זה לאחר עשר דקות אצל רופא? התשובה היא שזה הגיוני בדיוק כמו שכל טיפול אשר ניתן לאדם מידי רופא שאינו מכיר אותו ורואה אותו רק כמה דקות... לעניין עצמו-הוא נתן לך טיפול מנע שעוזר לחלק מהאנשים כך שמה שחשוב הוא שהוא נתן לך טיפול מנע. לשאלה האם זה טיפול טוב-רק אתה תוכל לענות על זה והייתי מציעה לך לתת לזה לפחות שבועיים-שלושה הזדמנות. אם זה לא עוזר-ניתן לשנות מינון או תרופות. לעניין כמה זמן לוקח עד שחשים הטבה-זה בדרך כלל עניין אישי ולכל גוף יש קצב הסתגלות משלו אבל כפי שכתבתי בעניין תופעות לוואי-נראה לי שתוך זמן זה 2-3 שבועות תהיה הטבה או שלא. בסדר?

05/10/2009 | 14:29 | מאת: משה

מנדי שלום קוראים לי משה ולפני 16 חודשים נפצעתי בצבאת במהלך תורנות נפל עלי שולחן 60 קילו על קרסול ימין. אובחן אצלי ocd של 3 מ"מ על 3 מ"מ. עברתי ניתוח להוצעת הנגע ניתוח שנכשל כי ה-ocd גדל ל9 מ"מ ובנוסף נקרעו לי עצבים בשני צידי הקרסול (פנימי וחיצוני) בצד החיצוני הפתחה לי נוירומה ובנוסף אובחן אצלי crps tape 2 עברתי ליפני חודשיים עוד ניתוח להתריית הנגע וגם לקריטת עצבים(נוירומה) בקרסול ימין. עברו כבר חודשיים מניתוח ואן שום שיפור יש לי מוגבלה קשה מאוד בטווחי התנועה של הקרסול שינויי צבע וזרמים בצלקות בביקורת אצל האורטופד אמרו לי שאני בהתקף חזק של crps שמלווה בכול העצבים ברגל אני מטופל עם הכדורים tramadex od100 ו m.c.r (מורפיום) ואללטרול ,אלגולוזין. ללא הקלה רציתילדעת מה אפשר לעשות לצורך הקלה בכאבים אני לא מצליח לישון יותר מ2 בלילה בתודה משה.