מרפא בשם נודר-דחוף ביותר

דיון מתוך פורום  תמיכה לסובלים מכאב כרוני

20/12/2006 | 11:34 | מאת: רוחמה

קבלתי המלצה מאחד מחבר הפורום, אך לאחר שראיתי את הכתבה בשומר מסך אני קצת מודאגת

20/12/2006 | 12:58 | מאת: מירי א.

האם תוכלי לפרט עוד פרטים - זה מזכיר לי מרפא שהייתי אצלו

21/12/2006 | 11:10 | מאת:

רוחמה, קפצתי לפנייה שלך בגלל הטון הבהול של פנייתך. אינני מכירה בכלל את הסיפור על המטפל הזה אך אם יש לך חששות כלשהן מפני המטפל הזה - סמכי על מה שהאינסטינקטים שלך אומרים לך כי הם בדרך כלל צודקים. זה לא כמו ברפואה קונבנציונלית שאת יכולה לבדוק דרך ההסתדרות הרפואית או משרד הבריאות לגבי רופא מסוים כי אין פיקוח על תחום הרפואה המשלימה ועל כן, כל שנותר לך לעשות זה לקחת בחשבון את שנאמר בשומר מסך ביחד עם ההתנסות האישית שלך ואז לקבל החלטה שלך, על דעת עצמך שכן זה הגוף שלך והאחריות לגבי מה קורה לגוף ומי נוגע בך תלוי רק בך. בהצלחה יקרה, מנדי

21/12/2006 | 11:58 | מאת: brr

קראו מה כתבתי היום בתגובה על ידי חשמל,הוספתי שם על ד"ר נאדר שכנראה זה מה שאתן מחפשות.

21/12/2006 | 12:07 | מאת: רוחמה

תודה על תגובתכם המהירה מירי - נודר שאינני יודעת האם הור רופא מקבל במרפאות מכבי בהדר יוסף קהילת סלוניקי. האם זה מצלצל? אמנדה תודה על העצה. brr- לא קיבלתי שום אינפורציה אשמח כמובן לקבלה בדחיפות

22/12/2006 | 09:40 | מאת: מירי א.

לכל הצוות ולרומה שלום. דר' נאדר בוטו הוא קרדיולוג ומצנטר מומחה ועובד גם בב"ח בלינסון בפ"ת. הוא ידוע בכך ששיכלל שיטה שפיתח רפי רוזן ז"ל שטען שכל דבר בעולם הוא אנרגיה-כולל גוף האדם. כל מחלה או בעיה נוצרת על ידי חוסר או עודף באנרגיה באזורים מסויימים בגוף. לרפי רוזן היו תלמידים וגם מעריצים והוא היה מין גורו-פילוסוף ברמה גבוהה - אישיות חד-פעמית. דר נאדר בוטו שיכלל אחת מהתיאוריות שלו- גם הוא מאמין שהבעל אנרגיה ואם יש מחסור באנרגיה האיבר בגוף נחלש ואז מתחילות הבעיות. שיטת העיפעוף היא אחת הדרכים לקלוט ולשדר אנרגיה - לדוגמא, יש סיפורים על דר' נאדר בוטו שכל פעם שמקבלים חולה בבית החולים שלא ידוע מה הבעיה איתו, והמצב מחמיר ואין זמן לכל סבב הבדיקות, שואלים אותו בטל' דר נאדר מעפעף ומיד קובע דיאגנוזה - זה סיפור ידוע!-אם זה נכון? אני לא הייתי שם! הוא אדם מאד נחמד! הצלחתי להתקשר אליו הביתה ביום שישי בבוקר, הוא "עשה לי דיאגנוזה" דרך הטלפון וקבע שכל הבעיות שלי נובעות מחוסר באנרגיה ועלי לטעון את הגוף באנרגיה.- בשתי שיטות - לשטות כל יום מיץ ירקות -מסוגים שונים בכמות גדולה. והשיטה השניה לעשות פעם ביום חוקן של קפה שחור סמיך מאד. לטענתו, אם כוס אחת של קפה שחור מעירה אותנו בבוקר וטוענת אותנו באנרגיה, תארו לעצמכם מה יעשה חוקן של קפה - לא זוכרת מינונים, אבל ניתן לקבל אצלו גם איבחון וגם טיפול - הוא גם טוען באנרגיה אנשים - זה גורם להם לרקד ולקפץ כאילו חיברו אותם למקור מתח חשמלי - אני לא ניסיתי יותר - החוקן הספיק לי...... חברתי ניטרה לפני כשבועיים אחרי שהטיפול שלו לא עזר. אני עדיין ממשיכה לסבול מכאב כרוני - כניראה בגלל שהפסיקתי אחרי כמה ימים, ולא המשכתי לפחות חודש. דר' נאדר בוטו מבוקש מאד, והוא בהחלט שנוי במחלוקת - מצד אחד יש לו השגים מאד מרשימים גם ברפואה הקונבנציונאלית. מצד שני-עיפעוף? חוקן קפה שחור? לכי עם ליבך - אני ניסיתי דברים מוזרים יותר - ברכה של רב, קמע בחזיה ומעל לדלת ועוד ועוד' בהצלחה ותהיי בריאה!

22/12/2006 | 17:14 | מאת: דניאלה

לכל מתענייני דר' בוטו וכו', שבת שלום, רציתי רק להוסיף, שיש ספר שכתב ומפרט בו את דרכו ושיטותיו ואמונתו הקרוי " רפואה והחוש השישי", אז אולי לגבי המיתלבטים קריאה בו תעזור להבין מאיין מגיעים האיבחונים והטיפולים שלו. ברור לי כי כל אחד מקבל החלטות באופן שונה, ויתכן שיש כאלו שדי להם בתחושת בטן כדי להחליט לנסות טיפול כזה או אחר, אני בד"כ אוהבת לשאול ולנסות להבין מה עומד מאחורי דברים, איני אומרת שדרך אחת טובה ממישנתה, אלא רק אם יש עוד מתלבטים אשר מידע והבנה יעזרו להם לקבל החלטה, אולי הקריאה בספר זה, זוהי הדרך, רק עצה. דניאלה

03/01/2007 | 01:10 | מאת: לרוחמה

את מתכוונת למרפא אלטרנטיבי בשם נודר, (יש הודעות המלצה מפוזרות בכל האתר) ונראה שזה לא קשור כלל לדוקטור שכתבו לך כאן.לסמוך על הפניות כאלו באינטרנט זה בעייתי.