כאב חד בבוהן

דיון מתוך פורום  תמיכה לסובלים מכאב כרוני

28/11/2006 | 19:42 | מאת: הדס

אני בת 31, בהריון, ויש לי מזה כמה שנים בזמנים לא קבועים כאב חד בבוהן. הכאב הוא פנימי ובלתי נסבל עד כדי כך שאני צריכה לקום לדרוך חזק על הרגל, וכשהכאב תוקף בלילה הוא מעיר אותי בבהלה. הייתי אצל אורטופד ובבדיקות שעשיתי שללו גאוט (שגדון). אני ממש מיואשת ולא יודעת מה לעשות ולמי לפנות במיוחד עכשיו כשאני בהריון. אודה לכם על עזרה וכיוון לפתרון הבעיה המתמשכת.

29/11/2006 | 15:04 | מאת:

שלום רב לך, אני בטוחה שכאבים פתאומיים כאלה בתוך תקופת ההריון בוודאי מפחידים אותך ולא עוזרים לשקט הנפשי שלך. לעיתים, מופיעים כאבים בזמן הריון הנובעים מן ההריון עצמו אך זה גם יכול להיות ללא קשר. אני מציעה לך לפנות למרפאת כאב להתייעצות למרות שישנם טיפולים מוגבלים יותר שאת יכולה לעבור בזמן ההריון אך מומחה כאב ידע אילו טיפולים את יכולה לעבור ויוכל לקבוע מהי הדרך הטובה ביותר לטפל בבעיה הזו מתוך מטרה להקל עלייך. ישנן מרפאות כאב טובות במרבית בתי החולים היום אך אם תרצי הכוונה - אעשה זאת בשמחה. אם אינך מצליחה להשיג תור ואת בקשר עם נוירולוג רציני, סביר להניח שהוא גם יוכל לעזור ולפחות לסייע באבחנה. אם את צריכה עוד משהו - אנחנו פה! תחזיקי מעמד, מנדי