שיחזור לאחר כריתת שד

דיון מתוך פורום  סרטן השד

06/06/2001 | 20:45 | מאת: דנה הרש הנביאים 22 תל אביב

עברתי כריתת שד לפני כ-9 שנים+כמוטרפיה+הקרנות. מתענינת בשחזור מהבטן. האם לוקחים תמיד ריקמת שריר או מסתפקים בריקמת שומן באם יש מספיק. אשמח לקרוא יותר על הנושא אם יש כתבות בנושא?תודה

07/06/2001 | 13:55 | מאת: צוות אחת מתשע

שלום דנה, את מוזמנת להיכנס לאתר של עמותת אחת מתשע, אשר כתובתו www.onein9.org.il ושם במדור מידע \מידע רפואי תוכלי למצוא פרק העוסק בנושא של שחזור שד ומפרט את השיטות השונות. בהצלחה

13/06/2001 | 21:59 | מאת: adi

דנה, נסי גם את פורום הכירורגיה הפלסטית באתר זה. עדי

21/06/2001 | 07:58 | מאת: דר' רוזנברג-הגן

אשמח לענות על שאלות בנושא של שחזור שדיים, במחינת הזמן האופן והטכניקות השונות.

21/06/2001 | 01:14 | מאת: Dorit Tavori

גם אני עברתי כריתת שד + כמו + הקרנות לפני 9 שנים, שיחזרת כשנתיים וחצי יותר מאוחר דרך הבטן (TRAM). אולי היום השיטות יותר טובות, ואולי הנתונים שלך יותר טובים, אבל אני מבקשת בכל זאת לבקר באתר האינטרנט שלי בדף שמתייחס לסיפור השזיחזור האישי שלי. בכל מקרה אני מבקשת לשקול בזהירות רבה את הרצון לשחזר דרך הבטן (או הצורך לשחזר בכלל). לדעתי רצוי להימנע מניתוחים מיותרים, אם אפשר. בתובת האתר: http://www.geocities.com/figarot/bc.html ומשם לעבור לדף ה"reconstruction", אפשר גם לגשת ישר ל-: http://www.geocities.com/figarot/reconstruction.html בחצלחה אם כל החלטה, דורית תבורי

מנהל פורום סרטן השד