דואגת מהבדיקות
דיון מתוך פורום סרטן השד
ההודעה שלך התקבלה בהצלחה
היא נמצאת כעת בבדיקת עמידה בנהלי הפורום
ההודעה צפויה להתפרסם תוך 24 שעות ממועד הגשתה
במידה וההודעה לא פורסמה בתוך 24 שעות, מומלץ לעיין שוב בנהלי הפורוםולהעלות את ההודעה מחדש.
לכל מי שיכול לעזור לי, היה לי סרטן שד, עשיתי בדיקות של המרקרים לאחרונה, והתוצאה הראתה לי שה - CEA עומד על 13 כשהגבולות הם 0 - 3 והסמן מראה שזה גבוהה, ככל הידוע לי CEA זה שייך לסרטן הקיבה, אגב, כמה ימים לפניי כן עשיתי זריקה של הזולודקס בשחלות. האם יש השפעה של הזריקה על הבדיקה ??? האם אני צריכה להיות מודאגת מהבדיקה ??? עד כמה התוצאות מדויקות, והאם יש מקום לדאגה? אודה לכל מי שמבין ויוכל לעזור לי.
CEA 13 הוא אכן ערך מעט מוגבר, אין השפעה לזריקת זולדקס על ערך CEA. האם יש ערכים קודמים? אם חלה עליה לעומת ערכים קודמים יש לפנות לרופא המטפל בהקדם. כדאי גם לחזור על הבדיקה בכדי לודא שאין שגיאת מעבדה.
לד"ר בן ברוך תודה רבה לך על התייחסותך לשאלתי. ערכים קודמים : לפניי הניתוח היה 6.7 בתקופת הכימוטרפיה זה קטן ל - 1 ועכשיו עלה ל - 13 האם יש סימן לדאגה? מודה לך מראש נטע