לחוצה- חשש מסרטן שד דלקתי

דיון מתוך פורום  סרטן השד

10/11/2016 | 10:43 | מאת: מממ

שלום אני בתת 33 לא בהריון ולא מניקה. שלשום התעוררתי עם שד אחד נפוח אדום וכואב וחום גבוה(40) עם צמרמורות. הלכתי אתמול לרופא וקיבלתי מיד אנטיביוטיקה חזקה ובסוף הוא אמר לגשת אחר כך לכירורג שד כדי לשלול סרטן. יש לציין שאני ממש לחוצה ואוכלת סרטים מאמתול. קראתי קצת על הסרטן הדלקתי וזה נשמע מזעזע. האם כדאי לקבוע תור וולכת כבר עכשיו עוד לפני סוף האנטיביוטיקה? אילו בדיקות עליי לדרוש?

12/11/2016 | 23:21 | מאת: ד"ר אירינה קוצ'וק

שלום רב, התמונה שתארת עם התחלה פתאומית, חום וצמרמורת מתאימה יותר לתהליך זיהומי וטיפול אנרטיביוטי אמור לעזור. במידה ואין שיפור אחרי יומיים שלושה של טיפול אנטיביוטי צריך לחזור לרופא המטפל/כירורג שד לבדיקה והחלטה על המשך טיפול בברכה

מנהל פורום סרטן השד