ירידה ברמת החיסון לחולה בסרטן השד

דיון מתוך פורום  סרטן השד

27/10/2016 | 16:04 | מאת: נאוה 1950

היום קיבלתי את הטיפול התשיעי מתוך שינים עשר בסידרת טוקסול. האחות ידעה אותי שהרמה החיסונית שלי עומדת על 1.5 . ביום ראשון הקרוב אני אמורה להיות נוכחת בקונצרט בהיכל התרבות בתל אביב האם קיימת סיבה כלשהיא לא ללכת תודה נאןה

29/10/2016 | 14:04 | מאת: ד"ר רינת ברנשטיין

שלום נאוה, יכול להיות שהספירה הלבנה שלך תרד יותר אחרי קבלת הטיפול ואת עלולה להיות יותר רגישה לזיהומים. אין איסור מוחלט להיות במקומות ציבוריים אחרי טיפול כימי כמו טקסול, אבל קחי בחשבון שבמקומות סגורים ולא מאווררים הסיכון להדבקה קצת יותר גבוה, בעיקר בזיהומים ויראליים של דרכי נשימה (שלאו דווקא קשורים לרמת הספירה הלבנה). אם לא משתעלים או מתעטשים עליך או לידך, ואם תשטפי היטב ידיים אחרי מגע במשטחים, הסיכוי לחטוף משהו אינו גדול. אם את רוצה להיות יותר שקטה, אפשר לשים מסיכה, אם כי לא בטוח שתרגישי בנוח להופיע ככה בהיכל תרבות. תיהני, הטיפול עוד מעט נגמר!

29/10/2016 | 14:04 | מאת: ד"ר רינת ברנשטיין

שלום נאוה, יכול להיות שהספירה הלבנה שלך תרד יותר אחרי קבלת הטיפול ואת עלולה להיות יותר רגישה לזיהומים. אין איסור מוחלט להיות במקומות ציבוריים אחרי טיפול כימי כמו טקסול, אבל קחי בחשבון שבמקומות סגורים ולא מאווררים הסיכון להדבקה קצת יותר גבוה, בעיקר בזיהומים ויראליים של דרכי נשימה (שלאו דווקא קשורים לרמת הספירה הלבנה). אם לא משתעלים או מתעטשים עליך או לידך, ואם תשטפי היטב ידיים אחרי מגע במשטחים, הסיכוי לחטוף משהו אינו גדול. אם את רוצה להיות יותר שקטה, אפשר לשים מסיכה, אם כי לא בטוח שתרגישי בנוח להופיע ככה בהיכל תרבות. תיהני, הטיפול עוד מעט נגמר!

מנהל פורום סרטן השד