מודאגת

דיון מתוך פורום  סרטן השד

09/10/2016 | 21:40 | מאת: לי

שלום רב, אני בחורה בת 25, בריאה. יש לי 2 פיברואדנומות בשד ימין כבר מס שנים ואני נמצאת במעקב כירורגי ומבצעת אולטראסאונד שד מידי חצי שנה. לפני כחודשיים, במישוש עצמי, הבחנתי במשהו גם בצד שמאל. לא גוש או גולה, אלא מעין חלק קשיח יותר בעומק השד. לא הצלחתי להשוות לשד השני כי במקום הזה בדיוק נמצאת הפיברואדנומה. פניתי לכירורג שד לבדיקה ידנית והוא אמר שהכל תקין ואין שום דבר. לא ממש סמכתי עליו (הוא לא הרופא הקבוע שלי, עברתי דירה ולכן נאלצתי להחליף רופא). אבל מפני שאני היפוכונדרית מאוד הנחתי שבגלל זה אני לא מצליחה להירגע. אני מוצאת את עצמי בימים האחרונים שוב מאוד מאוד מוטרדת לגבי זה. יש לי תור לאולטרסאונד שד (במסגרת הביקורת החצי שנתית שלי) בתאריך 22.11. האם זה מסוכן להמתין עד התאריך הזה? האם לנסות להקדים את התור כדי להירגע? בנוסף, קבעתי שוב תור לאותו כירורג לבדיקה ידנית נוספת בתקווה שזה ירגיע אותי יותר.

09/10/2016 | 22:03 | מאת: ד"ר אירינה קוצ'וק

שלום לי, קשה להגיד מה דחיפות של US שדיים ללא בדיקה טוב שהזמנת תור לכירורג- לפי בדיקתו הוא יוכל להמליץ לך על תזמון של US שדיים בברכה

מנהל פורום סרטן השד