בדיקות דם לצורך מעקב.

דיון מתוך פורום  סרטן השד

04/10/2016 | 10:58 | מאת: לורה

מטופלת בלטרזול לאחר ניתוח והקרנות ביצעתי כמה בדיקות דם.......ca 125 - 4.5u/ml - ca 15.3 - 78 - cea 1.8 ng/ml אשמח אם אוכל לקבל תמונה קטנה בקשר לתוצאות.בתודה מראש לורה.

04/10/2016 | 18:55 | מאת: ד"ר אירינה קוצ'וק

שלום רב, בדיקות מרקרים- הם בדיקות לא ספציפיים- עלית מרקרים יכולה להיות קשורה למחלה, וגם למצבים אחרים שהם לא קשורים לסרטן . אין אפשרות לתת תשובה על שאלתך במסגרת הפורום- כדאי להתייץ עם רופא מטפל שמכיר את כל התמונה- גם שלב של המחלה, גם מאייפנים הביולוגים, גם מצב הבריאותי הכללי ומה ערכים הקודמים של הבדיקות בברכה

05/10/2016 | 09:07 | מאת: לורה

תודה רבה על התשובה המהירה רציתי לציין שזאת הפעם הראשונה שעשיתי את הבדיקות הנ"ל,מאחר ואין לי בדיקות קודמות להשוואה והתור לאונקולוגית בעוד 3 חודשים אולי תוכלי להרגיע אותי ולו במעט.

מנהל פורום סרטן השד