שאלה

דיון מתוך פורום  סרטן השד

27/09/2016 | 19:07 | מאת: שירי

שירי27/09/16 19:00 בת 58,עברתי ממוגרפיה ונמצא ,הערכת הממצא,לא מוגדר כנראה שפיר,אז נשלחתי לאולטרסאונד ששם נמצא,בשד ימין אין עדות לגוש סולידי או ציסטי,בית שחי לא הודגמו בלוטות פתולוגיות.בבית השחי הודגם מבנה בלתי מוגדר ,היפואקואי,גבולות ספיקולריים,בגובה 2.0 סמ וברוחב כ 1.7 סמ, birads 4c מה זה אומר?

06/10/2016 | 12:23 | מאת: פרופ' דינה לב

שירי יקרה, כאשר רדיולוג מגדיר ממצא בUS כBIRADS4C יש צורך בד"כ בהמשך בירור ע"י ביופסיה המאפשרת הגדרה מדויקת של הממצא. בברכה, דינה

מנהל פורום סרטן השד