רגישות בשד שמאל בשילוב עם אנטיביוטיקה

דיון מתוך פורום  סרטן השד

15/02/2016 | 12:14 | מאת: נעה

שלום התחלתי ליטול אנטיביוטיקה מסוג זינאט לפני שלושה ימים בשל סינוסיטיס ומאז ישנה תחושה של רגישות בעיקר בשד שמאל. לא מרגישה שינוי ואין אדמומיות. האם יש קשר לאנטיביוטיקה? אחר? המלצה?

16/02/2016 | 21:01 | מאת: אנה גולדברט

נעה היקרה שלום, רגישות בשד יכולה להיות קשורה לסיבות שונות שכלל לא קשורות לסרטן השד. אולם ללא בדיקה קלינית של מומחה, לא ניתן לדעת במה מדובר. מציעה לך לעבור בדיקה שגרתית לאחר שסיימי את הטיפול האנטיביוטי ולהסיר דאגה. בברכה, אנה

מנהל פורום סרטן השד