לוקרין

דיון מתוך פורום  סרטן השד

05/02/2016 | 23:11 | מאת: עינת

שלום רב, אובחנתי עם סרטן שד טריפל פוזיטיב לפני שנתיים וחצי בגיל 30. מטופלת בלוקרין מזה שנה וחצי. לפני חצי עברתי לגו בארהב וביני ממשיכה את הטיפול באותה מסגרת. בישראל קיבלתי שריקות חודשיות במינון של 3.75 מג ואילו בזריקה האחרונה שקיבלתי בארהב התוודעתי לעובדה שהמינון הוא (אם זכרוני אינו מטעני) 7.85 מג.. הייתכן? האם מינון גבוה יותר יכול לפגוע בשחלות שלי? תודה, עינת.

15/02/2016 | 06:53 | מאת: פרופ' גיל בר-סלע

עינת שלום על פי עלון התרופה הגלובלי כפי שמופיע בתוכנת התרופות באיטרנט- קיימים שני מינונים 3.75 למתן חודשי ו-11.25 למתן כל 3 חודשים. ייתכן שלא מדובר בדויק באותה תרופה וכדאי לך להתייעץ עם האונקולוג שמטפל בך בארה"ב. בכל מקרה הפסקת המחזור היא אחידה ומהיבט זה איני חושב שיש סיכון.

מנהל פורום סרטן השד