קופת חולים לא מאשרים לי בדיקת MRI כבר שנתיים

דיון מתוך פורום  סרטן השד

23/12/2015 | 18:37 | מאת: בריזיט

אני חליתי בסטן שד לפני שנתיים. בבדיקות המעקב של ממוגרפיה ו US הרופא ממליץ על בדיקת MRI כי השד צפוף ועם צלקות גדולות של ניתוחים. גם רופא כירוג ואונקולוג ממליצים על בדיקת MRI. קופת חולים דוחה אותי וטוענים שהבדיקה אינה בסל. מה עליי לעשות? איפה יש מכון MRI עם מחירים סבירים?אני גרושה עם 3 ילדים והאב אינו בקשר עם ילדיו.אני חושש שהמחלה תחזור ויהיה מאוחר מידי. מי יכול לסייע לי?

24/12/2015 | 11:18 | מאת: צוות אחת מתשע

בריזיט שלום, את מוזמנת לפנות לעורכת הדין שלנו עו"ד שירין שומר-ג'יריס בטלפון 1-800-363-400 שלוחה 2

29/12/2015 | 14:51 | מאת: לינור

לא מבינה אם יש המלצה מהאונקלוג וכירורג למה לא מאשרים תפני לרופא כירורג של הקופה ותבקשי שיתערב בנושא.

מנהל פורום סרטן השד