האם לעבור טיפול כימי

דיון מתוך פורום  סרטן השד

13/12/2015 | 14:38 | מאת: יפית

לאחר שגילו לאמי סרטן השד בוצע ניתוח להסרת הגידול אלא שאז התברר שבלוטת הזקיף נגועה והומלץ לה לבצע את בדיקת הפרוסגינה שמבוצעת בארץ בכדי לבחון האם בנוסף להקרנות ולטיפול ההורמנלי יש צורך בטיפול כימי .התוצאה של הבדיקת פרוסגינה הראתה שקיים 15%שהמחלה יכולה להתפרץ שוב .ולכן האונקולוג באסוצא המליץ גם על טיפול כימי ולעומת בדיקת פט סיטי שנכשתה ויצאה נקייה .אנו אובדי עצות האם לקבל ההמלצה ולבצע את הכימי בנוסף או להסתמך על בדיקת פט סיטי המראה שכל תאי הגוף נקיים.

13/12/2015 | 15:21 | מאת: אנה גולדברט

יפית היקרה שלום, על מנת להשיב על שאלה זו יש לקחת בחשבון פרמטרים רבים ולכן אם תרצי מענה של אחד הרופאים, אנא צייני את כל המידע הרלוונטי לגבי אמך, גיל, אבחנה, היסטוריה משפחתית וכו'. בברכה, אנה

מנהל פורום סרטן השד