שאלה בנוגע לבטיחות בדירת אולטרסאונד שד בזמן היריון

דיון מתוך פורום  סרטן השד

24/11/2015 | 11:10 | מאת: shir

הופניתי ע"י כירורג שד לבדיקת אולטרסאונד. אני בהריון ומאוד חוששת מענין הקרינה. אשמח לחוות לחוות דעת בנוגע לענין, מהם אחוזי הקרינה ומה הסיכוי לפגיעה בעובר (גם אם מזערי). תודה

24/11/2015 | 22:20 | מאת: אנה גולדברט

שיר היקרה שלום, שאלה זו נשאלה בפורום. אולטרסאונד עושים בהריון והוא לא מסוכן לך או לעובר. הרי גם את כל בדיקות ההיריון עושים באמצעות אולטרסאונד. חשוב לבצע את הבדיקה. בברכה, אנה

25/11/2015 | 07:58 | מאת: shir

מה ההבדל בין אולטרסאונד לבדיקת שד לאולטאסאונד צילום שיניים שאני יודעת שאנו מומלץ בהריון? האם יש קרינה באולטרסאונד? תודה

מנהל פורום סרטן השד