פרוטוקול של טקסטור וקרבופלטינום

דיון מתוך פורום  סרטן השד

26/10/2015 | 09:51 | מאת: פרלה

שלום רב שאלה למטופלות שקיבלו את הפרוטוקול הזה , האם לכולן נשר השיער לגמרי או רק היה דילול רציני, אבל לא היה צריך צורך בפאה מלאה - רק בתוספות שיער ? האחיות בבית חולים אמרו לי שיש מיקרים שהשיער לא נושר לגמריי, אבל זה נדיר . אשמח לשמוע על ההתמודדות לכאלו שעברו את הפרוטוקול שלי , בכל התחומים . איך הרגשתם ? בימים שתחת השפעת הסטראואידים ואחריהם ? מה עזר לכם ? הקל עליכם ? האם הצלחתם לעובד תוך כדי הטיפולים ? השמנה ?

29/10/2015 | 09:59 | מאת: אנה גולדברט

פרלה היקרה שלום, אני מקווה שנשות הפורום יוכלו לתרום לך מניסיונן. בנוסף, מציעה לך להעזר באתר של עמותת "אחת מתשע" http://www.onein9.org.il/ באתר תוכלו למצוא מידע רב שיעזור לך בהתמודדותך. בנוסף, תוכלי ליצור קשר עם רכזת תמיכה בעמותה ששמה יעל יגור אשר תשמח להציע מגוון של אפשרויות תמיכה. מספרה 066021717 בברכה, אנה

מנהל פורום סרטן השד