תוצאות בדיקות לאחר ניתוח

דיון מתוך פורום  סרטן השד

19/10/2015 | 14:20 | מאת: חיפאית

לפני כחודש הוצא גוש ממאיר בגודל 1.2 ס"מ שהוצא בשלמות וגם זקיף שנמצא גם כן ממאיר. האונקולוג שלח אותי לכמה בדיקות. בבדיקות מעבדה נמצאו התוצאות: CA 125 - 6 u/ml, CA 15-3 - 37/10 u/ml, CEA - 0.8 ng/ml. מאחר והפגישה אצל הרופא רק בשבוע הבא אני מאד מוטרדת מהחריגה בתקן של אחת הבדיקות. אודה על קבלת הבהרות

22/10/2015 | 06:22 | מאת: פרופ' גיל בר-סלע

לפונה שלום סמן ה-CA15-3 הוא מעט מעל הגבול העליון של הנורמה. בדרך כלל הדבר אינו אומר הרבה אבל כדאי להשלים בדיקת הדמיה של הגוף CT או PET במידה שלא ביצעת לפני ההחלטה על המשך הטיפול.

מנהל פורום סרטן השד