ציסטות מרובות - מה משמעותן

דיון מתוך פורום  סרטן השד

12/10/2015 | 22:52 | מאת: רונית

בת 47.9 , היום עשיתי בדיקת א.ס שד בה נמצאו בשד ימין ציסטות מרובות, רובן פשוטות עד 1 ס"מ אחת מהן צלולה בגודל 2.5 ס"מ ואילו אחת נוספת ליד הפיטמה בגודל 1 ס"מ עם נוזל עכור. לא נמצאו גושים. - 1.מה משמעות התוצאות ? 2. ממה נגרמות ציסטות ? 3. מה זה barca 2 ו- barca3 ? 4. האם יש משמעות לנוזל עכור בציסטה? 5. האם יש מקום לדיקור? תודה

15/10/2015 | 14:02 | מאת: פרופ' שלמה שניבאום

לרונית שלום ציסטה היא חלל מלא נוזל ציסטה צלולה אינה מצריכה טיפול ציסטהעכורה מומלץלשאוב ואחרלבדוק אם נעלמה BRCA אלו גנים עם מוטציות שלאלושיש מעים סיכון לסרטן שד ושחלות בברכה

מנהל פורום סרטן השד