כאבים בבית שחי שמאל המקרין ליד

דיון מתוך פורום  סרטן השד

01/10/2015 | 14:46 | מאת: מיה

שלום, מיזה כשבוע יש לי כאבים בבית שחי שמאל והוא מקרין לי לאורך יד שמאל. הכאב בבית השחי הוא כמו עקצוץ והכאב ביד הוא כמו של מתיחה וזרמים וזה מגיעה עד לאצבעות. אין שינויים בגודל וצבע.? קבעתי תור אצל כירורג לעוד כשבועיים. אני רוצה לציין שלפני כ-7 חודשים ביצעתי ממוגרפיה ואולטרה סאונד ויצא תקין. רק ציצטות

06/10/2015 | 10:24 | מאת: אנה גולדברט

מיה היקרה שלום, כאבים בשד ובבית שחי יכולים להיות קשורים להמון סיבות שלא כוללות סרטן שד. אולם ללא בדיקה קלינית של כירורג לא ניתן לקבוע אבחנה. לכו, אני מציעה לך לקבוע תור אצל כירורג ולהסיר דאגה. בברכה, אנה

מנהל פורום סרטן השד