רגישות בשד

דיון מתוך פורום  סרטן השד

21/09/2015 | 22:12 | מאת: מיטל

שלום מזה כמה ימים רגישות קלה מאוד משד שמאל, מרגישה שמעט שורף לי לפעמים בשד, הייתי אצל כירוג שד שבדק ואמר שהכל בסדר ואין מקום לדאגה. הבעיה שאני בן אדם חרדתי מאוד ולא רגועה כל היום ממשת מחפשת. זה לא תמידי זה בא והולך אשמח לשמוע דעתכן והאם עלי לפחד? להילחץ??? שנה טובה והשורות טובות לכולם, אמן

24/09/2015 | 09:28 | מאת: אנה גולדברט

מיטל היקרה שלום, אני מבינה שהרופא לא הצליח להרגיע אותך ולפי מה שאת מתארת את מכירה את החלק הלחוץ אצלך. מכיוון שהרופאים בפורום לא יכולים לבדוק אותך, אין להם אפשרות להתייחס לחלק הרפואי בשאלה שלך. אולם רק לסבר את האוזן, שרפה בשד יכולה להיות קשורה להמון גורמים שכלל אינם קשורים בסרטן השד. בברכה, אנה

30/09/2015 | 12:01 | מאת: מיטל

תודה על תשובתך, בגלל לחץ שלא פוסק עשיתיאתמול ממוגרפיה ולצערי תשובות רק עוד שבוע. מאתמול אני רק הולכת ובודקת את החזה שלי מנסה להשוות מתחילה לאכול סרטים שיש לי פתאום איזה גוש, אבל מצד שני לפני שבועיים נבדקתי ע"י כירוג שאמר שהכל בסדר. מה גם שהיום קיבלתי מחזור, ועדין השד המשאלי כואב לי. אני נוגעת בשני השדיים ובשניהם יש רגישות. קיבלתי רק דיסק לאחר הממוגרפיה ואין שוםפ רופא כירוג שיכול לקבל אותי בימם הקרובים. איך נרגעים איך? אני םשוט בהתקף חרדה קשה בעקבות

מנהל פורום סרטן השד