סרטן שד

דיון מתוך פורום  סרטן השד

02/09/2015 | 19:59 | מאת: א

שלום, אמא שלי עברה ניתוח למפקטומי בשד שמאל בגודל 2.5 סמ. הוצאו שתי בלוטות זקיף האחת נגועה והשניה נקיה . המנתח הוציא עוד 9 בלוטות לבדיקה פטולוגית . האם יכול להיות נס והבלוטה הנגועה לא התפשטה ? ואם כן מה לעשות עוד ניתוח או חייב טיפול כימותרפיה?? תודה

02/09/2015 | 21:22 | מאת: אנה גולדברט

א היקרה שלום, אני מבינה את הלחץ ואת הצורך במידע מרגיע. אולם על מנת לדעת במה מדובר ולבנות את הטיפול המתאים, יש צורך להמתין לממצאים. אחרי שיתקבלו הממצאים, אנא פרטי אותם כאן ואשמח להפנות אותם לאחד היועצים. בברכה, אנה

מנהל פורום סרטן השד