דופק נמוך

דיון מתוך פורום  סרטן השד

31/08/2015 | 22:04 | מאת: יערית

אמא שלי חולה בסרטן שד טריפל נגטיב. 7 ס"מ. התחילה טיול כימותרפי ac אחת לשבועיים תופעות לוואי סטנדרטיות נשירה חולשה ותשישות בחילות וכו. 4 ימים אחרח הטיפול השני דופק במנוחה נמוך. 66. האם זה נורמלי? האם אלו תופעות הידועות בזמן טיפול? תודה מראש.

09/09/2015 | 10:42 | מאת: ד"ר מירב בן-דוד

שלום יערית, דופק 66 יכול בהחלט להיות נורמלי, השאלה מה הדופק הרגיל של אמא. אם היא מרגישה טוב, אין צורך למדוד דופק... אם היא לא מרגישה טוב, חולשה קיצונית, למשל, אז צריך להיבדק... בהצלחה רבה!!! מירב בן דוד

מנהל פורום סרטן השד