אנטי דלקתיים על כאב

דיון מתוך פורום  סרטן השד

07/07/2015 | 18:48 | מאת: טובעת

שלום, יש לי סיפור משפחתי של סרטן השד ולפני 3 שנים עברתי ניתוח להוצאת 2 פיברואדונמות שהיו בגודל ניכר. היום בבדיקה שנתית התגלו עוד 2 גושים חשודים שרוצים לעשות עליהם ביופסיה. חשוב להדגיש שהייתי בבדיקה בפברואר בה שניהם לא נצפו (אחד בקוטר 1.7 סמ) אבל שבין לבין הייתי בהריון (שנגמר בחודש חמישי). בנוסף לגושים החשודים בשבועיים האחרונים יש לי כאב בגב התחתון - בעיקר בישיבה ועמידה. הייתי אצל אורתופד שרשם אנטי דלקתי - סלקוקס ולאחר כ-4 ימים נראה שעזר והכאב פחת משמעותית. במידה והכאב הזה הוא כתוצאה מגורורות - הוא היה מגיב לסלקוקס? תודה

07/07/2015 | 22:32 | מאת: אנה גולדברט

שלום לך, אני מבינה שאת מודאגת מאוד ורוצה לקבל תשובה מרגיעה. כאשר יש גושים חשודים, הדרך היחידה לוודא שלא מדובר בגוש סרטני היא בדיקת ביופסיה. רק לסבר את האוזן, מרבית הגושים המתגלים בשד הם שפירים ולא מסוכנים. אני מקווה שכך יהיה גם במקרה שלך, בברכה, אנה

מנהל פורום סרטן השד