פרטים על תופעות של נבלבין דרך הפה

דיון מתוך פורום  סרטן השד

29/05/2015 | 09:10 | מאת: יוני

לפני שלושה שבועות התחלתי בטיפול ועד עתה אין לי חיים. האם זה אופייני? האם הגוף מתרגל וחוזר לעצמו? האם יש משהו להקל בעיקר על כאבים עזים בקיבה ועל החולשה התמידית?

02/06/2015 | 11:18 | מאת: ד"ר מיה גיפס

שלום יוני, אני למעשה כבר לא ממליצה על נבלבין דרך הפה לאחר שהתרשמתי אצל מספר חולים שזה טיפול יותר קשה מנבלבין דרך הוריד. כל הרעיון של לתת את הטיפול בבית כדי להקל על החולה ושלחולה יהיה נוח הולך לאיבוד בגלל תופעות הלוואי הקשות והצורך ללכת לעשות ספירת דם יום לפני. לגבי הכאבים בקיבה אפשר לקבל תרופות ממשפחת הלוסק. בתרופה דרך הוריד זה לא קיים. כך שזו המלצתי - לדבר עם האונקולוג על קבלת הטיפול במסגרת אשפוז יום. בהצלחה

מנהל פורום סרטן השד