כאבים ברגלים ובקרסול

דיון מתוך פורום  סרטן השד

28/05/2015 | 11:38 | מאת: שרון

אני לאחר למפקטומי לפני חצי שנה. סרטן הורמונלי רגיש לאסטרוגן. לא נשאית וללא כימוטרפיה. הטיפול המונע השניתן לי הוא טמוקסיפן 20 מג כל יום וזריקת לוקרין אחת ל3 חודשים את הראשונה קבלתי באפריל ומאז פסק המחזור. יש לי בשבועות האחרונים כאבים חזקים בירכיים ובקרסול ובאגן תחתון. השאלה שלי היא אם זה נורמלי? זה ממש מפריע לי לתפקוד וקשה לי ללכת . בלילה כאבים חזקים יותר. האם יש מה לעשות? הרופאה יעצה לי להפסיק טמוקסיפן לשבועיים אך זה לא עוזר. הכאב ממשיך.

02/06/2015 | 11:24 | מאת: ד"ר מיה גיפס

שלום שרון הכאבים שאת מתארת לא אופייניים לטמוקסיפן. להערכתי יתכן שזה קשור ללוקרין עצמו (כלומר תופעת לוואי של תרופה ולא של אפקט של הפסקת המחזור). הייתי מציעה שתתיעצי עם האונקולוג לגבי אפשרויות אחרות של הפסקת המחזור. בהצלחה

מנהל פורום סרטן השד